Podcast om ny V-næstformand: Her adskiller Lose sig væsentligt fra Støjberg

AJOUR: Ellemann får i højere grad en allieret frem for en modstander med Stephanie Lose i næstformandsstolen. I dagens udgave af Altinget Ajour ser vi nærmere på forskellene og lighederne på de to.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Der har været masser af virak i Venstre på det seneste - en rigsretssag, en ex-formand, der har meldt sig ud, og en næstformand, der er i åbenlys kamp med formanden.

Det sidste er formentlig fortid nu, når Stephanie Lose har overtaget den tjans fra Inger Støjberg. Loses stil er væsentlig mere lig Jakob Ellemanns - og hun formår tilmed at have godt fat i det jyske bagland.

Men hvad er det især, der adskiller Inger Støjberg og Stephanie Lose fra hinanden? Og hvilken betydning kan det få for Ellemanns ønske om ro i Venstre?

Det ser Altingets forsideredaktør, Kristine Korsgaard, nærmere på i dagens udgave af Altinget Ajour.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Forrige artikel Podcast: EU erkender, at der har manglet klar oplysning om strategi for vacciner Podcast: EU erkender, at der har manglet klar oplysning om strategi for vacciner Næste artikel Podcast: De ansatte i smitteopsporingen kan se så meget data, at det kan være på kanten af loven Podcast: De ansatte i smitteopsporingen kan se så meget data, at det kan være på kanten af loven
Bliver kommunerne mast i de 17 sundhedsråd?

Bliver kommunerne mast i de 17 sundhedsråd?

En kommissionformand, en KL-direktør og en lægeformand vurderer regeringens forslag til en sundhedsreform. Bliver de kommunale medlemmer af de nye sundhedsråd mast af regionerne? Og er flytningen af to store kommunale sundhedsopgaver et af de dårligste tiltag i reformforslaget? Lyt til ret forskellige svar i denne udgave af Politisk Stuegang.