Dagens podcast: Venstre kan næppe vinde valget med en sundhedsreform

AJOUR: Regeringens sundhedsreform kommer formentlig ikke til at være det, der rykker vælgerne, mener Altingets politiske kommentator, Erik Holstein. Han er på besøg i Altinget: ajour for at se nærmere på den seneste udvikling i dansk politik.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Regeringen har fremlagt en stor sundhedsreform, Socialdemokratiet har præsenteret et pensionsudspil.

Der er ved at gå valgkamp i den for partierne, men hvad nytter de nye udspil?

Altinget: ajour har besøg af Altingets politiske kommentator, Erik Holstein, der mener, at S-udspillet kan fange vælgere fra flere forskellige partier, mens sundhedsreformen næppe får afgørende betydning for, hvor vælgerne sætter deres kryds.

Lyt til analysen i dagens udgave.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Forrige artikel Løkke i stort interview: Hellere et godt sundhedsforlig end et bredt forlig Løkke i stort interview: Hellere et godt sundhedsforlig end et bredt forlig Næste artikel Politisk Stuegang: Postnummerbingo forsvinder ikke med en sundhedsreform Politisk Stuegang: Postnummerbingo forsvinder ikke med en sundhedsreform
Bliver kommunerne mast i de 17 sundhedsråd?

Bliver kommunerne mast i de 17 sundhedsråd?

En kommissionformand, en KL-direktør og en lægeformand vurderer regeringens forslag til en sundhedsreform. Bliver de kommunale medlemmer af de nye sundhedsråd mast af regionerne? Og er flytningen af to store kommunale sundhedsopgaver et af de dårligste tiltag i reformforslaget? Lyt til ret forskellige svar i denne udgave af Politisk Stuegang.