22. låge i Altingets fotojulekalender: Hvad mon der egentlig fyldte i statsministerens hoved?

Se hvilken lille historie, der gemmer sig bag dagens låge i årets foto-julekalender.

Det er ikke hver dag, at man får et længere interview med statsministeren. Men 27. oktober havde Altingets politiske kommentator Erik Holstein et længere interview med Mette Frederiksen, der udelukkende handlede om udenrigspolitik. 

Imens interviewet afholdes på Statsministerens kontor, er det kommet frem for offentligheden, at Mette Frederiksen aktiverede funktionen med automatisk sletning af sms'er, og dermed startede SMS-sagen for alvor.

Det ved vi ingenting om, mens vi er inde på statsministerens kontor. Men tænker jeg tilbage på mødet, så kan jeg ikke lade være med at tænke på, hvad der egentlig fyldte i statsministerens hoved.

 

Forrige artikel Dagens overblik: Folketinget stemmer om Støjbergs værdighed, og flertal vil suspendere behandlingsgaranti Dagens overblik: Folketinget stemmer om Støjbergs værdighed, og flertal vil suspendere behandlingsgaranti Næste artikel Udviklingsminister afviser kritik af klimabistand: “Jeg mener virkelig, at Danmark har sat barren højt” Udviklingsminister afviser kritik af klimabistand: “Jeg mener virkelig, at Danmark har sat barren højt”