Økologisk Landsforening skal have ny direktør

Økologisk Landsforening skal på jagt efter en ny administrerende direktør. Helle Borup Friberg har efter syv år valgt at fratræde sin stilling.

Administrerende direktør i Økologisk Landsforening, Helle Borup Friberg, har valgt at fratræde sin stilling ved udgangen af september. Foreningen skal derfor på udkig efter en ny administrerende direktør.

Det skriver Økologisk Landsforening i en pressemeddelelse. 

54-årige Helle Borup Friberg startede som administrerende direktør i Økologisk Landsforening i september 2017, og har dermed siddet på posten i syv år.

{{toplink}}

"Der er aldrig et optimalt tidspunkt at stoppe på, men jeg har et ønske om ledelsesmæssigt at prøve mig selv af i andre sammenhænge, og jeg har valgt, at det skal være nu," lyder det fra Helle Borup Friberg.

Stillingen som administrerende direktør for Økologisk Landsforening slås op i løbet af oktober og forventes besat primo 2025.

Indtil da varetager nuværende økonomi- og it-chef Kirsten Bach-Holck opgaven som konstitueret administrerende direktør.

Borup Friberg er uddannet i international business fra University of San Francisco samt fra SDU.

{{toplink}}

Forrige artikel Pressechef og særlig rådgiver fortsætter i nyt ældreministerium Pressechef og særlig rådgiver fortsætter i nyt ældreministerium Næste artikel Debatredaktør på B.T. rykker til Berlingske: Politisk kommentator overtager Debatredaktør på B.T. rykker til Berlingske: Politisk kommentator overtager