Ny talsperson tager ordet for LGBT+ Ungdom

Nicolaj Laue Juhl vil som LGBT+ Ungdoms nye politiske talsperson sætte særligt fokus på at gøre det danske skolesystem til verdens mest inkluderende og mangfoldige skolesystem.

Den politiske, rådgivende og sociale forening for unge under 25 år, hvis seksualitet og/eller køn bryder med normen har fået et nyt talerør i form af Nicolaj Laue Juhl.

Det oplyser LGBT+ Ungdom i en pressemeddelelse.

Den 22-årige Nicolaj Laue Juhl bliver dermed foreningens ansigt ud ad til efter, at han de seneste år har kæmpet for LGBTQ+ rettigheder med særligt fokus på mobning, diskrimination og manglende accept.

Sidste år fik han blandt andet 55 politiske anbefalinger til et politisk udspil fra LGBT+ Ungdom, der fokuserer på at løse udfordringerne i skolesystemet og dermed skabe et mere inkluderende Danmark for børn og unge LGBTQ+ personer.

"Nu har vi endelig fået politikernes øjne på udfordringen. Det momentum vil vi nu bruge til at skabe verdens mest inkluderende og mangfoldige skolesystem,” udtaler Nicolaj Laue Juhl i pressemeddelelsen.

Foreningens nye politiske talsperson kerneopgave bliver derfor først og fremmest at følge op på udspillet og kæmpe for at forbedre trivslen og vilkårene for LGBTQ+ elever i det danske skolesystem.

Forrige artikel Chefredaktør skifter fra Euroman til Nordjyske Medier Næste artikel Mindeord: Søren Bald om fhv. minister, MF og MEP Lone Dybkjær (80)
Messerschmidt holdt en nostalgisk tale til baglandet

Messerschmidt holdt en nostalgisk tale til baglandet

På nær en enkelt undtagelse var Morten Messerschmidts tale til DF's årsmøde klinisk renset for politiske nyheder. I stedet skildrede DF-formanden udførligt sit idealsamfund. Det var et Danmark anno 1980.