Kom med bag facaden til møderne i Socialdemokratiets erhvervsklub

Nogle af de øverste chefer i dansk erhvervsliv betaler for at være en del af Socialdemokratiets erhvervsklub, og for det får de lov til at møde ministre fra flere forskellige områder. Hør om hvem, der blandt andet er med til møderne i dagens udsendelse.

Der er besøg fra nogle af de øverste tinder i dansk erhvervsliv, når regeringspartiet holder møder i erhvervsklubben.

De dokumenter, som Altinget har fået indsigt i, viser over 70 forskellige navne fra erhvervslivet og en række ministre og andre ansatte fra Socialdemokratiet.

I dagens udgave af Altinget Ajour forklarer erhvervsredaktør Christoffer Lund-Hansen mere om møderne, og hvad kritikken af de møder går på.

Forrige artikel Nu vil Folketinget gøre noget ved politikernes Nu vil Folketinget gøre noget ved politikernes "syge arbejdskultur" Næste artikel Politisk redaktør: Regeringen er i fuld gang med operation økonomisk ansvarlighed Politisk redaktør: Regeringen er i fuld gang med operation økonomisk ansvarlighed
DI-boss afslår jobtilbud fra regeringen

DI-boss afslår jobtilbud fra regeringen

Dansk Industris administrerende direktør, Lars Sandahl, fik ifølge flere kilder tilbudt posten som ambassadør i Japan, men takkede nej. Dermed er regeringens plan om en politisk udpeget ambassadør slået fejl.