Podcast: Hvis minkerhvervet overhovedet genopstår, bliver det i en helt anden skala

AJOUR: Langt de fleste minkavlere vil tage pengene frem for at forsøge at genopstå på den anden side af coronakrisen, vurderer branchen selv. Få et indblik i minkaftalen i dagens udgave af Ajour.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Op mod 18,8 milliarder kroner blev der fundet frem til minkavlerne i den længe ventede aftale.

Og det har efterfølgende splittet Folketinget imellem dem, der mener, at kravene til at fortsætte erhvervet efter coronapandemien var for dårlige, og dem, der mener, at minkavlerne fik en alt for stor erstatning.

Flest mandater var der dog bag selve aftaleteksten - og hvordan er den så egentlig strikket sammen? Og har minkavlerne fået så meget ud af den aftale, som de kunne have håbet på?

I dagens udgave af Altinget Ajour ser erhvervsredaktør Christoffer Lund-Hansen nærmere på minkaftalen, og svarer på, om erhvervet de facto er dødt.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Forrige artikel Podcast: Skal der en bund under EU’s selskabsskat, eller skal landene konkurrere om den? Podcast: Skal der en bund under EU’s selskabsskat, eller skal landene konkurrere om den? Næste artikel Podcast: Har staten mere brug for den private sektor i fremtidens velfærdssamfund? Podcast: Har staten mere brug for den private sektor i fremtidens velfærdssamfund?
DI-boss afslår jobtilbud fra regeringen

DI-boss afslår jobtilbud fra regeringen

Dansk Industris administrerende direktør, Lars Sandahl, fik ifølge flere kilder tilbudt posten som ambassadør i Japan, men takkede nej. Dermed er regeringens plan om en politisk udpeget ambassadør slået fejl.