Hvem vidste hvad, da politiet ringede til minkavlerne?

Minkkommissionen har skiftet fokus, og er nu i gang med at undersøge det såkaldte actioncard. Hvem bestemte, hvad der skulle siges, da politiet ringede til minkavlerne, efter beslutningen om at alle mink skulle aflives? Det handler dagens Altinget Ajour om.

Minkkommissionen har ikke kun fokuseret på, hvem der fik tilsendt hvilke SMS’er, og hvem der sagde hvad til det møde, hvor beslutningen om at aflive minkene blev truffet.

Nu er fokus i stedet rettet mod det actioncard, som de folk fra politiet, der ringede ud til minkavlerne, gjorde brug af.

I afhøringerne er det kommet frem, at forfatteren var en underordnet medarbejder, som var blevet udlånt til Rigspolitiet fire dage inden, han fik til opgave at skrive actioncardet – en opgave han brugte 45 minutter på.

Spørgsmålet er nu, om politiet pressede for meget på for at få aflivet minkene, i forhold til hvad der var hjemmel til i lovgivningen?

Altingets fødesvareredaktør, Andreas Arp, forklarer om den sag i dagens udgave af Altinget Ajour, hvor han også ser frem imod afhøringerne, der venter i slutningen af denne uge.

Forrige artikel Sådan skal 49.000 ledige med handicap have kortere vej til ansættelseskontrakten Sådan skal 49.000 ledige med handicap have kortere vej til ansættelseskontrakten Næste artikel Holstein: Den nye blå firkant har malet sig selv op i et hjørne Holstein: Den nye blå firkant har malet sig selv op i et hjørne
DI-boss afslår jobtilbud fra regeringen

DI-boss afslår jobtilbud fra regeringen

Dansk Industris administrerende direktør, Lars Sandahl, fik ifølge flere kilder tilbudt posten som ambassadør i Japan, men takkede nej. Dermed er regeringens plan om en politisk udpeget ambassadør slået fejl.