Tuborgfondet henter ny chef for sekretariat hos Carlsberg

SKÅL: Tuborgfondets nye sekretariatschef bliver 51-årige Peter Giacomello. Han overtager ledelsen efter Anne-Marie Skov til april.

Det bliver i familien, når Anne-Marie Skov til april overlader posten som chef for Tuborgfondet til Peter Giacomello. Den nye sekretariatschef har hidtil slået sine folder i Carlsberg, men vel at mærke virksomheden og ikke fonden.

51-årige Peter Giacomello kommer fra en stilling som sponsorship- and reputation director og var inden sin ansættelse i Carlsberg souschef og stedfortrædende for direktøren i spillestedet Vega.  

Han fortæller, at ansættelsen i Tuborgfondet er en drøm, der går i opfyldelse.

"Tuborgfondet har været et af mine personlige fyrtårne i forhold til, hvordan vi kan gøre en forskel i samfundet, når gode kræfter, spændende idéer og fondsmidler finder sammen," siger Peter Giacomello i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Jeg glæder mig meget til at komme i gang med arbejdet og til at bygge videre på det, fondet har udviklet sammen med dygtige kolleger i sekretariatet og samarbejdspartnere."

300 ansøgere til stillingen
Tuborgfondet har modtaget 300 ansøgninger til stillingen som chef for sekretariatet, der er blevet ledig, efter at Anne-Marie Skov før årsskiftet meddelte, at hun træder tilbage for i stedet at blive formand for bestyrelsen.

Anne-Marie Skov peger på, at den nye sekretariatschef har erfaring fra både erhvervsliv og kulturelle organisationer. Og det har vægtet tungt i valget.

"Peter Giacomello har således over årene opbygget et meget stort netværk i både erhvervsliv og civilsamfundsorganisationer, og det passer perfekt til vores strategi," siger Anne-Marie Skov.

Hun varetager den daglige ledelse i fonden, indtil Peter Giacomello tager over 1. april.

Forrige artikel Aktivt lokal demokrati er det bedste værn mod kapitalfondenes indtog Aktivt lokal demokrati er det bedste værn mod kapitalfondenes indtog Næste artikel Tidligere politiker skal lede Unicef Danmarks arbejde i Grønland Tidligere politiker skal lede Unicef Danmarks arbejde i Grønland