Statsministeren indkalder til pressemøde om coronasituationen

Onsdag aften holder statsministeren pressemøde om coronasituationen. Det sker i forlængelse af, at regeringen har oplyst, at restriktionerne skal ophæves fra 1. februar.

Statsministeriet har indkaldt til pressemøde i Spejlsalen onsdag 26. januar klokken 18:30.

Tirsdag indstillede Epidemikommissionen til, at kategoriseringen af corona som en samfundskritisk sygdom skal fjernes fra weekenden.

Og den indstilling har regeringen meddelt, at den vil følge – dog med én enkelt ændring, hvor sundhedsminister Magnus Heunicke (S) vil ophæve kategoriseringen fra 1. februar.

En ophævelse af kategoriseringen af corona som en "samfundskritisk sygdom" vil medføre, at de nuværende restriktioner – såsom nedlukning af natteliv, mundbind med videre – ikke kan videreføres.

 

Forrige artikel Efter afsløring af dobbeltliv: Per Christensen stopper som 3F-formand og mister bestyrelsesposter Efter afsløring af dobbeltliv: Per Christensen stopper som 3F-formand og mister bestyrelsesposter Næste artikel Rosenkrantz-Theil: Venstre og Konservative handlingslammer hinanden Rosenkrantz-Theil: Venstre og Konservative handlingslammer hinanden