Regeringstoppen inviterer til uddannelsespolitisk topmøde

En række aktører har tirsdag modtaget invitationer til et uddannelsespolitisk topmøde i ugen op til efterårsferien, erfarer Altinget. Invitationerne kommer fra statsministeren og fem andre ministre.

Hvis man stadig var i tvivl om, at uddannelse er efterårets hedeste politiske emne og en høj prioritet for SVM-regeringen, manes den sidste usikkerhed nu i jorden. 

Tirsdag har en lang række organisationer og aktører med interesse i uddannelsespolitik nemlig modtaget en invitation til et arrangement ud over det sædvanlige.

I ugen op til efterårsferien afholder regeringen "uddannelsespolitisk topmøde" i Odense, fremgår det af indbydelsen, som Altinget har set.

{{toplink}}

Den er afsendt af Statsministeriet og underskrevet af hele seks ministre: statsminister Mette Frederiksen (S), vicestatsminister og forsvarsminister Troels Lund Poulsen (V), udenrigsminister Lars Løkke Rasmussen (M), økonomiminister Stephanie Lose (V), børne- og undervisningsminister Mattias Tesfaye (S) og uddannelses- og forskningsminister Christina Egelund (M).

Af invitationen fremgår det, at deltagerne sammen skal drøfte, hvordan man "skaber et uddannelseslandskab, der er forberedt på fremtiden".

Topmødet, der finder sted 9. og 10. oktober, er med overnatning og fælles middag for deltagerne, men der foreligger endnu ikke noget program.

Altinget arbejder på at få flere oplysninger.

{{toplink}}

Forrige artikel Skærmtid, mental sundhed og tobakslovgivning: Det sætter von der Leyen sine nye kommissærer i gang med på børneområdet Skærmtid, mental sundhed og tobakslovgivning: Det sætter von der Leyen sine nye kommissærer i gang med på børneområdet Næste artikel Ny kommissærs skærmundersøgelse må ikke stå i vejen for politisk handling, siger børneorganisationer Ny kommissærs skærmundersøgelse må ikke stå i vejen for politisk handling, siger børneorganisationer