Tidligere rådgiver for Mette Frederiksen er ny public affairs-chef i Danfoss

Sara Vad Sørensen er ny public affairs-chef i Danfoss. Hun har indtil nu været analysechef i samme virksomhed og har tidligere været særlig rådgiver for statsminister Mette Frederiksen.

Danfoss har hentet en ny public affairs-chef fra egne rækker. Det er Sara Vad Sørensen, der indtil nu har været analysechef.

Det fortæller Sara Vad Sørensen i et opslag på LinkedIn.

"Efter næsten tre år som analysechef i Danfoss, vil analyseteamet nu blive integreret med public affairs-teamet, og siden begyndelsen af denne måned, har jeg været public affairs-chef," skriver hun.

{{toplink}} 

Som public affairs-chef for Danfoss vil Sara Vad Sørensen have særligt fokus på energi og klima. Hun overtager stillingen fra Rasmus Abildgaard Kristensen, som nu skal være Danmarks ambassadør i Indien.

Sara Vad Sørensen har en fortid i Socialdemokratiet. Først som personlig assistent for Mette Frederiksen (S) og dernæst souschef for Socialdemokratiets politiske afdeling. Efter folketingsvalget i 2019 blev hun ansat som særlig rådgiver for Mette Frederiksen. Den stilling varetog hun indtil 2021, hvor hun blev ansat som analysechef hos Danfoss.

{{toplink}}

 

Forrige artikel Tidligere S-folketingsmedlem sigtet for bedrageri Tidligere S-folketingsmedlem sigtet for bedrageri Næste artikel For anden gang i år: Liberal Alliance skal finde ny kampagnechef For anden gang i år: Liberal Alliance skal finde ny kampagnechef
Nye beregninger: Populære elbiler sprænger milliardstort hul i statskassen

Nye beregninger: Populære elbiler sprænger milliardstort hul i statskassen

Staten er gået glip af et tocifret milliardbeløb som følge af afgiftsrabatten på de elbiler, der er ved at tage bilmarkedet med storm, viser beregninger fra Cepos. Politikerne bør anvise finansiering for de manglende skatteindtægter, mener professor, der peger på løsning, der vil være som at slå to fluer med ét smæk.