Nu begynder rigsretssagen: Det er på spil for Støjberg og for embedsværket

Torsdag begynder sagen, der skal afgøre, om Inger Støjberg skal straffes for den måde, hun handlede på i sagen om asylparrene i 2016. Få overblik og indblik i sagen i denne udsendelse, hvor politisk kommentator Erik Holstein og embedsværksredaktør Sine Riis Lund er gæster.

Torsdag begynder retsmøderne i den rigsretssag imod Inger Støjberg, der længe har været undervejs.

Anklagen mod Inger Støjberg lyder på, at hun som integrationsminister i 2016 ulovligt instruerede Udlændingestyrelsen i at adskille alle asylpar, hvor den ene var under 18 år.

Vil en dom betyde, at Inger Støjberg er færdig i dansk politik? Det analyserer Altingets politiske kommentator, Erik Holstein, på i denne udsendelse, hvor han, sammen med Altingets embedsværksredaktør Sine Riis Lund, giver et overblik over det centrale i rigsretssagen.

Vært er Altingets politiske redaktør, Esben Schjørring.

Forrige artikel Hvor står sygeplejerskerne nu efter det store nederlag? Hvor står sygeplejerskerne nu efter det store nederlag? Næste artikel Ministeren løj, skibet gik ned og 95 druknede. Men skandalen endte aldrig i Rigsretten Ministeren løj, skibet gik ned og 95 druknede. Men skandalen endte aldrig i Rigsretten