Tidligere pressechef i Transport- og Boligministeriet bliver kommunikationschef i Billund

Mia Josiassen er ny kommunikationschef i Billund Kommune. Hun kommer med en fortid fra Transport- og Boligministeriet samt Venstres kampagneafdeling.

Efter tre år som kommunikations- og sekretariatschef i det statsejede gasdistributionselskab, Evida, er Mia Josiassen ny kommunikationschef i Billund Kommune. 

Det oplyser kommunen i en pressemeddelelse.

"For os er inddragelse og tydelig kommunikation vigtig, og jeg er slet ikke i tvivl om, at Mia er den helt rigtige til at sætte retningen for det,” siger Thomas Foged, kommunaldirektør i Billund Kommune.

Den nye kommunikationschef har tidligere været tilknyttet Transport- og Boligministeriet i fire år – heriblandt som pressechef. Før da, var Josiassen ansat i Venstres kommunikationsafdelingen, hvor hun blandt andet var kampagneleder for partiets folketingsvalgkamp og kommunalvalgkamp i Viborg Kommune.

"Jeg glæder mig meget til at bringe mine erfaringer fra den landspolitiske arena i spil, når vi skal realisere de politiske ambitioner, fortælle de gode historier og øge kendskabet til Børnenes Hovedstad," fortæller den tidligere sekretariatschef. 

Mia Josiassen sætter sig i stolen som ny kommunikationschef fredag 1. september. 

Forrige artikel Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i København får ny ressourcedirektør Næste artikel Thea Utoft Høj Jensen er blandt Bruxelles' mest indflydelsesrige personer Thea Utoft Høj Jensen er blandt Bruxelles' mest indflydelsesrige personer