Om Altinget Arktis

Uvildigt politisk nichemedie om den vigtigste udvikling i Arktis og rigsfællesskabet.

Hvordan håndterer kongeriget Danmark, at Arktis er blevet stedet, hvor stormagternes interesser støder sammen? Kan Danmark, Færøerne og Grønland enes om de konkrete løsninger i forhold til Rusland, Kina og USA? Hvad betyder det spil for erhvervslivet? Hvilke konsekvenser får klimaforandringerne for rigsfællesskabet? Og hvordan forløber stirrekonkurrencen mellem Vesten og Putin i Arktisk Råd?

Altinget Arktis dækker den vigtigste udvikling i Arktis fra et dansk perspektiv. Vi har især fokus på rigsfællesskabet, udenrigs- og sikkerhedspolitik, erhverv, infrastruktur og klima.

Vi skriver kritisk og kompetent om muligheder og udfordringer i Arktis og dækker dynamikkerne i rigsfællesskabet. Vi følger det hele tæt og giver dig analyser og nyheder om det vigtigste, du skal vide. Du får også debat, navnenyheder og kalenderstof, som du kan finde både på vores site og leveret som nyhedsbrev i din indbakke.

Altinget Arktis er for alle aktører med interesse for Arktis - både virksomheder, myndigheder og uddannelsesinstitutioner i Danmark, Færøerne og Grønland samt udenlandske aktører som eksempelvis ambassader.

Du kan prøve det her. Vi håber, du vil læse med!

Udgivelser

Altinget Arktis udkommer som nyhedsbrev to gange om uge med nyheder, analyse og debat om aktuelle politiske dagsordener samt kalender- og navnestof.

Kontakt 

Har du idéer eller input til interessante historier inden for det arktiske felt, så kontakt endelig redaktionen:

Redaktør Rasmus Raun Westh, raun@altinget.dk / 2972 7007
Debatindlæg sendes til debat@altinget.dk
Navnenyheder og kalenderstof sendes til servicestof@altinget.dk
Spørgsmål om abonnement? Skriv til adm@altinget.dk

Annoncer
Ønsker du at annoncere eller få din jobannonce på Altinget Arktis, så kontakt Altinget Annoncer på 3177 8046 eller annonce@altinget.dk.

Forrige artikel Rigsfællesskabets grønlandske fortalere kvier sig ved at hjemtage sagsområder Rigsfællesskabets grønlandske fortalere kvier sig ved at hjemtage sagsområder Næste artikel Alt kan ske, når der skal tælles til 16 i grønlandsk politik Alt kan ske, når der skal tælles til 16 i grønlandsk politik