Mette Frederiksen får ny spindoktor

NAVNE: Beskæftigelsesminister Mette Frederiksen (S) har hentet sig endnu en spindoktor, så hun nu har to. Der er tale om 28-årige Karen Thure, der kommer fra Socialdemokraternes pressetjeneste på Christiansborg.

Der er en stor fyringsrunde på vej i Beskæftigelsesministeriet, men det forhindrer ikke beskæftigelsesminister Mette Frederiksen (S) i at hente en særlig rådgiver nummer to, så hun nu har to spindoktorer.

Per 1. februar er 28-årige Karen Thure ansat som særlig rådgiver for Mette Frederiksen, der i forvejen har den tidligere kommunikationsdirektør for Microsoft Danmark, 36-årige Martin Rossen, som særlig rådgiver.

Karen Thure er ligesom Martin Rossen gammel DSU'er. Hun er desuden kandidat i kommunikation fra RUC og har efterfølgende gjort karriere hos Socialdemokraterne på Christiansborg.

Først som praktikant i 2007 og siden som studentermedhjælper for Helle Thorning-Schmidt i perioden 2008-2009.

De seneste to år har hun arbejdet som kommunikationsrådgiver i Socialdemokraternes pressetjeneste på Christiansborg.

Mette Frederiksen råder i Beskæftigelsesministeriet i forvejen over en af de største presseafdelinger på Slotsholmen med fem menige pressemedarbejdere, en kommunikationschef plus en særlig rådgiver.

Per 1. februar udvides den stab med en ny pressechef i form af Christian Lehmann, tidligere politisk reporter på dagbladet Information, samt altså Karen Thure som endnu en særlig rådgiver.

Forrige artikel KL kræver opgør med refusionscirkus for ledige KL kræver opgør med refusionscirkus for ledige Næste artikel Fyringsrunde på vej i Beskæftigelsesministeriet