Om Altinget Arbejdsmarked

Uvildigt nichemedie om dansk beskæftigelsespolitik.

Hvordan påvirker det den danske model, når der er mangel på arbejdskraft? Eller når ny teknologi og politik fra EU gør sit indtog på arbejdsmarkedet? Vil det lykkes politikerne at gøre op med de mange regler i beskæftigelsespolitikken, de selv har været med til at indføre? Og hvordan ser fremtiden ud for den danske model og dansk fagbevægelse, som kæmper med at rette op på årtier med medlemstab?

Det er nogle af de spørgsmål, Altinget Arbejdsmarked undersøger gennem nyhedsdækning, interview, analyser og debat fra store og små aktører på det danske arbejdsmarked.

Du får også de vigtigste navnenyheder og løbende indblik i lovgivningsprocessen på beskæftigelsesområdet, som vi følger fra de indledende forhandlinger til endelig vedtagelse.

Altinget Arbejdsmarked henvender sig til alle, der arbejder med eller har interesse for beskæftigelsespolitik og udviklingen af den danske arbejdsmarkedsmodel.

Vi udkommer tre gange om ugen, og du kan tegne et prøveabonnement her.

Kontakt

Har du idéer til interessante historier om arbejdsmarkedet, så kontakt redaktør Rikke Brøndum på rb@altinget.dk eller 50764297.

Debatindlæg sendes til debat@altinget.dk 
Navnenyheder og kalenderstof sendes til servicestof@altinget.dk 
Spørgsmål om abonnement? Skriv til adm@altinget.dk 

Annoncer
Ønsker du at annoncere eller få din jobannonce på Altinget Arbejdsmarked, så kontakt Altinget Annoncer på 3177 8046 eller annonce@altinget.dk.

Forrige artikel Kontakt redaktionen Næste artikel Regeringen og enigt partikor slår sig sammen om handlingsplan mod racisme