Se pressemødet: Mette Frederiksen vil genåbne Danmark forsigtigt, men "vi skal leve med mange restriktioner i mange måneder endnu"

CORONA: Statsminister Mette Frederiksen (S) melder mandag aften, at daginstitutioner og skoler kan åbne for de yngste efter påsken, hvis tallene er stabile. De ældstes eksaminer bliver aflyst. Og større forsamlinger forbydes til efter sommer, så alle sommerens festivaler bliver aflyst. Gense pressemødet her.

Forrige artikel Dansk epidemiolog: WHO vildleder med Kina-tal Dansk epidemiolog: WHO vildleder med Kina-tal Næste artikel Statsministeren afviser, at flokimmunitet er et mål Statsministeren afviser, at flokimmunitet er et mål
Bliver kommunerne mast i de 17 sundhedsråd?

Bliver kommunerne mast i de 17 sundhedsråd?

En kommissionformand, en KL-direktør og en lægeformand vurderer regeringens forslag til en sundhedsreform. Bliver de kommunale medlemmer af de nye sundhedsråd mast af regionerne? Og er flytningen af to store kommunale sundhedsopgaver et af de dårligste tiltag i reformforslaget? Lyt til ret forskellige svar i denne udgave af Politisk Stuegang.