Gyldendal skifter ud i bestyrelsen og vælger ny formand

Danmarks største forlag har valgt Gregers Wedell-Wedellsborg som ny bestyrelsesformand. To prominente navne indtræder i bestyrelsen.

Gyldendal har på årets generalforsamling valgt ny bestyrelsesformand.

Det skriver MediaWatch.

Det kommer ikke som nogen overraskelse, at det bliver Gregers Wedell-Wedellsborg, der kan sætte sig for bordenden i bestyrelseslokalet. Den nye formand var tidligere næstformand i bestyrelsen. Wedell-Wedellsborg er til dagligt administrerende direktør for Matas.

I februar meddelte daværende formand, Poul Erik Tøjner, at han ville trække sig tilbage fra bestyrelsen. Fra bestyrelsen udtræder desuden Tine Bruce Thygesen.

De to ledige poster skal fremover besættes af Lars Rasmussen og Sidsel Marie Kristensen. Det er to erfarne tilgange til bestyrelsen, da Kristensen er direktør i Lego Fonden og Rasmussen er formand i Coloplast og Lundbeck.

Sidste år havde forlaget et underskud på 60 millioner kroner.

Forrige artikel Aalborgs fratrædende og omstridte borgmester lander direktørstilling i uddannelsessektoren Aalborgs fratrædende og omstridte borgmester lander direktørstilling i uddannelsessektoren Næste artikel Liberal Alliance vil sende Henrik Dahl til Bruxelles Liberal Alliance vil sende Henrik Dahl til Bruxelles