Lene E. vil markedsføre Danmark

MARKEDSFØRING: Økonomi- og erhvervsminister Lene Espersen har nedsat et panel, som skal rådgive regeringen om markedsføringen af Danmark.

Danmark skal markedsføres, og derfor har økonomi- og erhvervsminister Lene Espersen (K) nedsat et markedsføringspanel.

Panelet skal rådgive regeringen i markedsføringen af Danmark,

Adm. dir. Mette Kynne Frandsen, Henning Larsen Architects, er udpeget som formand for det nye panel, der trådte sammen for første gang i går, 17. juni.

"Det glæder mig at præsentere Mette Kynne Frandsen som formand for Markedsføringspanelet," siger Lene Espersen i en pressemeddelelse og fortsætter: 

"Hun evner at samle den store gruppe og skabe resultater. Jeg er spændt på at se anbefalingerne fra gruppen. Målet er - gennem en samlet og strategisk indsats - at stå stærkere på det globale marked."

Omverdenen skal kende Danmarks styrker
"Jeg er glad for muligheden for at præge udviklingen af det danske image i udlandet, og det bliver interessant at krydskoble de visioner, den kreativitet, viden og erfaring, der er i panelet," siger Mette Kynne Frandsen i en pressemeddelelse og fortsætter: 

"Som formand ser jeg gode muligheder for at styrke det danske netværk, der er så essentielt for, at de mangeartede initiativer koordineres på den optimale måde. Det bliver et helt unikt samarbejde på tværs af faggrænser."

Markedsføringspanelet er en del af handlingsplanen for offensiv global markedsføring af Danmark, som har til formål at øge omverdenens kendskab til Danmarks styrker, kompetencer og værdier, samt skabe et klarere og mere positivt billede af Danmark i den internationale konkurrence om kvalificeret arbejdskraft, turister, studerende, investeringer og globale markedsandele.

Forrige artikel Kulturministerkæreste med privatfly for skattepenge Næste artikel Ellemann ansætter Brixtoftes økonomidirektør