Med kommunalvalget i sigte får Venstre en smule oprejsning i målingerne

Venstres nye politiske sæson begyndte ellers med endnu en politiker, der forlod partiet, men i målingerne går partiet frem og henter vælger tilbage fra Konservative. Hør mere om det i dagens udsendelse.

Jakob Ellemann var knap kommet tilbage fra sommerferien, før han skulle reagere på at endnu en Venstre-mand forlod skuden.

Dengang var det Tommy Ahlers, der forlod partiet og Christiansborg, men på trods af den udvikling kan Venstre i de seneste målinger stadig smile en smule.

Her går partiet nemlig frem, og i vælgervandringerne henter partiet vælgere tilbage fra Konservative. Og den udvikling sker tæt på det kommunalvalg, der venter i november.

Hvad er årsagen til den udvikling? Det taler Altingets Christiansborg-redaktør, Emma Qvirin Holst, om i dagens udgave af Altinget Ajour.

Forrige artikel Hvor står sygeplejerskerne nu efter det store nederlag? Hvor står sygeplejerskerne nu efter det store nederlag? Næste artikel Grov underbetaling eller bare en misforståelse: Derfor ligger København i krig med Nemlig.com-ejer Grov underbetaling eller bare en misforståelse: Derfor ligger København i krig med Nemlig.com-ejer