Altinget.dk udvider dækningen af amerikansk politik

USA: Altinget.dk udvider og forstærker nu dækningen af amerikansk politik. Fremover vil Altinget | USA udkomme hver fredag.

Nyhedsbrevet Altinget | USA er hidtil udkommet hver 14. dag, men fremover vil nyhedsbrevet udkomme hver fredag med nyheder, analyser og baggrund. Samtidig bliver nye, stærke journalister tilknyttet nyhedsbrevet via et samarbejde med USA-bloggen USAnu.

Det drejer sig om Annegrethe Rasmussen, der vil skrive fra Washington D.C., og om journalist og forfatter Morten Bay, der skriver fra Los Angeles.

Nyhedsbrevet vil fortsat være gratis. 

Altinget.dk's direktør, Mette Rosendahl, glæder sig over den nye satsning.

”2012 bliver et dramatisk år i amerikansk politik. Jeg er derfor glad for, at Altinget.dk nu kan intensivere dækningen af præsidentvalgkampen. Altinget.dk dækker i forvejen Christiansborg og EU intensivt, så det er naturligt for os også at dække amerikansk politik,” siger hun og fortsætter: ”Samarbejdet med USAnu betyder, at vi kan lave et nyhedsbrev med indsigtsfuld journalistik, som rigtig mange med interesse for amerikansk politik kan få glæde af.”

Annegrethe Rasmussen og Morten Bay, der lancerede websitet USAnu.dk i januar, følger den amerikanske præsidentvalgkamp tæt. De ser begge frem til samarbejdet med Altinget.dk.

”Vi oplever, at der er en stigende interesse for amerikansk politik i Danmark, både hos beslutningstagere og almindelige mennesker med en stor nyhedsinteresse. Vi er derfor rigtig glade for at kunne bruge vores erfaring, viden og lokalkendskab til at formidle 2012-valgkampen til danskerne sammen med Altinget.dk. Vi håber at kunne gøre det på en anderledes spændende måde end de traditionelle nyhedsmedier,” siger Annegrethe Rasmussen.

Morten Bay tilføjer: ”Vi er ret stolte af, at Altinget.dk blev den første af vores mediepartnere på USAnu. Altinget har en respekt og en pondus, der ikke er til at komme udenom, så vi føler det som en stor blåstempling.”

Fakta om Altinget | USA 

Altinget | USA er et gratis nyhedsbrev, der udkommer hver fredag med nyheder, baggrund og analyser, som kun bringes i Altinget.dk. Nyhedsbrevet indeholder desuden links til de bedste politiske historier fra amerikanske medier. 

Redaktør på Altinget | USA er Mette Laursen, der arbejder fra Florida og er uddannet fra University of Oklahoma med en kandidat i Internationale Relationer. Ligeledes tilknyttet portalen er skribent Nanna Bailey, cand.ling.merc. fra Maryland, Marie Louise Gørvild, erfaren journalist for Altinget.dk og tidl. pressemedarbejder for San Franciscos borgmester Gavin Newsom (D), og Kristian Bøgh Frandsen, København.

Fakta om Annegrethe Rasmussen

Annegrethe Rasmussen arbejder som journalist i Washington D.C. for blandt andre Dagbladet Information og MetroXpress. For Information har hun også været korrespondent i London og Paris. Tidligere var Annegrethe Rasmussen medlem af Berlingske Tidendes chefredaktion. Hun er uddannet cand.scient.pol fra Københavns Universitet. 

Fakta om Morten Bay
Morten Bay er journalist, forfatter og mediestrateg. Han er cand.mag i Medievidenskab og Filosofi fra Københavns Universitet. Han skriver om teknologi og digital livsstil for adskillige danske medier med base i Los Angeles og Silicon Valley og rapporterer om amerikansk politik på USAnu.dk.

Tilmelding kan ske på altinget.dk/usa 

Forrige artikel V: Regeringens globale finansskat er utopi V: Regeringens globale finansskat er utopi Næste artikel Denne uge i EU (9) Denne uge i EU (9)