Morten Østergaard får ny personlig rådgiver

SPIN-NYT: Radikales leder har ansat Jakob Fjordback Møller Christensen som ny personlig rådgiver.

Jakob Fjordback Møller Christensen bliver ny personlig rådgiver for Radikales politiske leder, Morten Østergaard.

Ansættelsen sker i forbindelse med, at Morten Østergaards nuværende rådgiver, Jacob Blomgren Knudsen, skifter til Rud Pedersen i begyndelsen af august. Det skriver Radikale i en pressemeddelelse.

Jakob Fjordback kommer fra en stilling som politisk konsulent og kampagnemedarbejder i Radikales sekretariat. Fremover skal han sammen med partiets pressechef, Andreas Bang Hemmeth, rådgive Morten Østergaard i det daglige.

Den afgående rådgiver, Jacob Blomgren Knudsen, der har arbejdet for Radikale i 11 år, forlader partiet for at prøve kræfter med stillingen som Public Affairs Director i Rud Pedersen.

"Jacob Blomgren har tjent sit parti i mere end et årti. Han har med sin evne til at se morgendagens udfordringer og formulere nutidens løsninger på dem, ikke bare stor andel i Radikale Venstres resultater i den periode, men også påvirket dansk politik i en grad, som har gjort ham til en af Christiansborgs mest troværdige rådgivere," siger Morten Østergaard i pressemeddelelsen.

Forrige artikel Folkemødet er på vej til at sætte ny rekord Folkemødet er på vej til at sætte ny rekord Næste artikel Vismænd vil slække Finansministeriets greb om de offentlige budgetter Vismænd vil slække Finansministeriets greb om de offentlige budgetter