Marie Bjerres tidligere rådgiver skifter til kommunikationshus

Simon Schelde forlod stillingen som særlig rådgiver for Marie Bjerre. Nu skal han være chefrådgiver i Lead Agency. 

Simon Schelde er netop tiltrådt som chefrådgiver hos Lead Agency. 

Det skriver kommunikationshuset i en pressemeddelelse. {{toplink}}

Han kommer med en baggrund som Marie Bjerres særlige rådgiver i Digitaliserings- og Ligestillingsministeriet.

I en pressemeddelelse, udtaler partner i Lead Agency Eva Svavars: 

”Simon kommer til Lead med en kæmpe energi, en tårnhøj viden og en sjældent stærk analytisk sans, når det kommer til at forstå og navigere i dansk politik. Derudover vil vores kunder få glæde af Simons svært smittende engagement i alt hvad der rør sig på Slotsholmen, i Bruxelles og i verden i øvrigt”. 

Simon Schelde forlod stillingen som Marie Bjerres særlige rådgiver, da hun i en ministerrokade blev vraget som minister til fordel for erhvervskvinden Mia Wagner.

Forinden arbejdede Schelde hos både Grace Public Affairs og som politisk rådgiver i Europa-Parlamentet. 

"Lead er det helt rette sted at få mine forskellige kompetencer i spil inden for politisk interessevaretagelse og kommunikation," lyder det fra Simon Schelde.

Schelde er uddannet i statskundskab fra Københavns Universitet og har erfaring både fra politisk kampagnearbejde for partiet Venstre og den private konsulentverden.{{toplink}}

Forrige artikel Konstitueret departementschef bliver ny rigsstatistiker Konstitueret departementschef bliver ny rigsstatistiker Næste artikel Dan Jørgensen skal understøttes af erfaren klimambassadør Dan Jørgensen skal understøttes af erfaren klimambassadør