Direktør i Guldborgsund stopper brat efter tre årtier

Alma Larsen fratræder sin stilling som direktør i Guldborgsund Kommune med omgående virkning. Hun har været tilknyttet kommunen i 32 år.

Alma Larsen har haft sidste arbejdsdag i Guldborgsund Kommune.

Hun stopper nemlig med omgående virkning som direktør for Borger & Branding og Børn & Læring. Det skriver TV2 Øst.

Det pludselige stop sker efter gensidig aftale, fortæller Guldborgsunds kommunaldirektør, Søren Bonde. Han kalder det "en personalesag" og vil derfor ikke kommenterer på årsagerne til Alma Larsens fratrædelse.

Alma Larsen har været tilknyttet Guldborgsund Kommune i 32 år - de seneste seks med Søren Bonde som kommunaldirektør.

Fratrædelsesaftalen skal endeligt godkendes af kommunens økonomiudvalg og byrådet.

 

 

 

 

 

 

 

Forrige artikel Det vigtigste fra Minkkommissionen dag for dag: ”Dette er ikke en almindelig sag. Det er en sag, der kan koste en eller flere ministre deres politiske liv. I bedste fald. Kan også blive meget værre, who knows Det vigtigste fra Minkkommissionen dag for dag: ”Dette er ikke en almindelig sag. Det er en sag, der kan koste en eller flere ministre deres politiske liv. I bedste fald. Kan også blive meget værre, who knows" Næste artikel Mens Danmark “sover Tornerose-søvn”, arbejder 100 medarbejdere i en svensk styrelse for at “skabe momentum for ligestilling” Mens Danmark “sover Tornerose-søvn”, arbejder 100 medarbejdere i en svensk styrelse for at “skabe momentum for ligestilling”