TV-Debat: Gør som spejderne, styrk de unge

TV-DEBAT: Vi bør styrke, inddrage og engagere unge. Det gør vi spejdere eksempelvis, når vi lader de unge mennesker danne deres egne meninger igennem diversitet i fællesskab, siger Mathias Hesseldahl og Daniel Fisker.

Dagens to debattører i Altinget: civilsamfunds debat "Unge civile stemmer" er Mathias Hesseldahl og Daniel Fisker. De har tidligere lavet et indlæg, hvor de efterlyste inddragelse af de unge i den politiske beslutningstagen.

Mathias Hesseldahl er 19 år og frivillig hos Spejderne. Han går til daglig på Vejle Tekniske Gymnasium. Han interesserer sig især for adventure racing og forskning i frivillighedskultur.

Daniel Fisker er 17 og er ligesom Mathias Hesseldahl frivillig hos Spejderne. Han læser på HHX Merkantilt Gymnasium i Slagelse. Daniel er også politisk aktiv i SF Ungdom og interesserer sig for politik og samfundsforhold.

Se forrige debatindlæg i debatten her

Hør Altinget: civilsamfunds redaktør fortælle om debatten:

Har du lyst til at blande dig, så hold dig ikke tilbage. Vi stiller kun to krav: Du skal være under 20, og du skal filme en video med din telefon.

Videoen må vare maksimalt tre minutter. Send den i en mail til olesen@altinget.dk.

Forrige artikel Klumme: Civilsamfundet bør være et valgtema til KV17 Klumme: Civilsamfundet bør være et valgtema til KV17 Næste artikel Iværksætter: Hvordan kan fonde mangedoble investeringsudbyttet via globale og nationale partnerskaber? Iværksætter: Hvordan kan fonde mangedoble investeringsudbyttet via globale og nationale partnerskaber?