Podcast om Støjberg-debat: Løkke overraskede på Folketingets talerstol

AJOUR: Folketinget vedtog tirsdag at sende Inger Støjberg for Rigsretten. I den tilhørende debat indtog ex-statsminister Løkke talerstolen og udtalte sig om, hvad han vidste, da sagen stod på. Altingets chefredaktør analyserer.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Det førte til en lang debat, da et flertal i Folketinget vedtog at rejse den sjette rigsretssag i historien og sende den tidligere udlændinge- og integrationsminister, Inger Støjberg, for Rigsretten.

Særligt var det interessant, da tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen gik på talerstolen og uopfordret begyndte at fortælle, hvad han vidste om sagen, mens den stod på.

Løkke fremhævede, at han var blevet orienteret af flere embedsmænd om Støjbergs meget stramme kurs før en debat i Folketinget. Det står i kontrast til, hvad Løkke sagde under afhøring i Instrukskommissionen.

Det påpeger Altingets chefredaktør, Jakob Nielsen, der i dagens udsendelse analyserer den debat, der fandt sted i Folketinget i forbindelse med vedtagelsen af Støjbergs rigsretssag.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Forrige artikel Podcast med Holstein: De borgerlige partier kæmper for sig selv snarere end blokken Podcast med Holstein: De borgerlige partier kæmper for sig selv snarere end blokken Næste artikel Podcast om ny V-næstformand: Her adskiller Lose sig væsentligt fra Støjberg Podcast om ny V-næstformand: Her adskiller Lose sig væsentligt fra Støjberg