Nu tager Mette Frederiksen kampen op om den økonomiske politik

Efter tirsdagens regeringskonference lader det til, at Mette Frederiksen vil udfordre de blå på det sidste område, hvor vælgerne stadig mener, at de borgerlige er mest troværdige: økonomi. Altingets politiske redaktør, Esben Schjørring, analyserer på den udvikling i dagens udsendelse.

Socialdemokratiet står stærkt blandt vælgerne, og de borgerlige er i meningsmålingerne stadig langt fra at kunne konkurrere med regeringen.

Nu lader det til, at Mette Frederiksen også vil styrke sin position på et af de politiske områder, hvor de blå stadig står stærkest - den økonomiske politik.

På regeringskonferencen i Fredericia tirsdag talte hun blandt andet om, at danskerne skal arbejde mere, og at flere skal arbejde – og det er nye toner i forhold til tidligere.

Om den kamp er realistisk for statsministeren at vinde analyserer Altingets politiske redaktør, Esben Schjørring, i dagens udsendelse af Altinget Ajour.

Forrige artikel Mette Frederiksen belønner de stabile og loyale med ministerposter Mette Frederiksen belønner de stabile og loyale med ministerposter Næste artikel Politisk redaktør: Regeringen er i fuld gang med operation økonomisk ansvarlighed Politisk redaktør: Regeringen er i fuld gang med operation økonomisk ansvarlighed