Mink-update: Masser af SMS’er, en fej kujon og et kig mod statsministerens afhøring

Der var alt fra rosende ord til hårde beskyldninger i de beskeder, som departementschefen i Statsministeriet sendte til Sundhedsministeriets daværende chef. Altingets forsideredaktør forklarer om det seneste fra minkkommissionen og ser frem mod Mette Frederiksens afhøring.

Torsdag og fredag var der igen afhøringer i mink-kommissionen – og denne gang med et par centrale folk i afhøringsstolen.

Dels svarede stabschef i Statsministeriet, Martin Justesen, på spørgsmål, og det samme gjorde daværende departementschef i Sundhedsministeriet, Per Okkels. Sidstnævntes afhøring udviklede sig til en længerevarende en af slagsen, hvor Okkels besvarede spørgsmål i syv timer.

Her blev der blandt andet præsenteret SMS’er imellem Okkels og departementschefen i Statsministeriet, Barbara Bertelsen, hvor Bertelsen pressede på for at få mere skarpe udmeldinger fra Sundhedsministeriets folk.

Hør om de seneste afhøringer i denne udgave af Altinget Ajour, hvor forsideredaktør Kristine Korsgaard fortæller om den seneste udvikling, og ser frem mod afhøringerne med statsminister Mette Frederiksen.

Forrige artikel Er blå bloks føring i målingerne en ny virkelighed for S, eller et øjebliksbillede i et stormvejr? Er blå bloks føring i målingerne en ny virkelighed for S, eller et øjebliksbillede i et stormvejr? Næste artikel Velkommen til Altingets nye podcast #dkpol Velkommen til Altingets nye podcast #dkpol