Venstres sekretariatschef får Cepos-pris

Cepos Alumnepris gives til en person, der har vist et usædvanligt stor engagement i at promovere et friere og rigere samfund.

Nicolai Søndergård Kjær, sekretariatschef i Venstre, modtager Cepos-prisen 'Årets alumne'. Det skriver han på LinkedIn.

"Mit arbejde med podcastet Danske Statsministre arbejdet for Dansk Folkeparti og nu Venstre blev fremhævet som årsagerne til, at valget var faldet på mig," skriver han.

Prisen uddeles ved Cepos Akademiets årlige fejring for nuværende og tidligere studerende. Den gives på baggrund af et usædvanligt stor engagement i promoveringen af et friere og rigere samfund, som beskrivelsen af prisen lyder.

Nicolai Søndergård Kjær begyndte som sekretariatschef for Venstres sekretariat på Christiansborg i august tidligere i år. Han kom fra en tilsvarende stilling hos Dansk Folkeparti, hvor han havde været i stillingen i to år, og har tidligere haft poster i blandt andet Danske Bank og Dansk Industri.

{{toplink}}

Forrige artikel Statsrevisorerne udpeger ny formand i Mette Abildgaards fravær Statsrevisorerne udpeger ny formand i Mette Abildgaards fravær Næste artikel Alternativet vælger beredskabsordfører Alternativet vælger beredskabsordfører