#dkpol: Hvad tabte Løkke egentlig, da sundhedsreformen blev præsenteret?

Esben og Jakob vender Pia Kjærsgaards eftermæle og arv, analyserer sundhedsreformen, og så ser de på Lars Løkke Rasmussens lange kamp for politisk udpegede ambassadører, som endnu engang er endt med nederlag.

 

Ugens emner i #dkpol:

  • Politiske ambassadører (11:00): Jakob lægger ud med at quizze Esben i et af Lars Løkkes projekter. Et projekt han nu har fået Socialdemokratiet med på. Hør Esben og Jakobs take på projektet - og udførselen.
  • Sundhedsreform (23:30): Det helt store på Christiansborg i denne uge er regeringens udspil til en ny sundhedsreform. Esben og Jakob kigger på udspillet med Christiansborg- og kommunal-briller.
  • Pia Kjærsgaards arv (39:32): Esben spiller et 30-år gammelt klip for Jakob, og udfordre helgenkåringen af hende med en opgørelse af arv og gerning.

 

Husk desuden, at du kan løbe med Esben og Jakob igen den 4. oktober. Turen starter kl. 08:00 foran Altinget i Ny Kongensgade 10, København.
 

Værter: Esben Schjørring, politisk redaktør på Altinget, og Jakob Nielsen, ansvarshavende chefredaktør på Altinget

Producer: Emma Klitnæs, podcastassistent

 

Forrige artikel Tabere og vindere i EU's top: Close-up på magtbalancerne i den nye Kommission Tabere og vindere i EU's top: Close-up på magtbalancerne i den nye Kommission Næste artikel Psykolog om krisen i M: Vi ser ofte, at ledere ikke er bevidste om deres magt Psykolog om krisen i M: Vi ser ofte, at ledere ikke er bevidste om deres magt