Ministerens mindeord: Direktør i Bygningsstyrelsen Carsten Jarlov (66)

Klima-, energi- og bygningsminister Rasmus Helveg Petersen (R) skriver mindeord i anledning af Carsten Jarlovs død.

Jeg er frygteligt ked af, at jeg i dag har modtaget meddelelse om, at direktør for Bygningsstyrelsen Carsten Jarlov i går afgik ved døden efter et pludseligt ildebefindende.

Carsten Jarlov fortjener stor anerkendelse for sine mange år i statens tjeneste, hvor han har siddet i centrale positioner i flere styrelser. Han har som direktør for Slots- og Ejendomsstyrelsen og siden Bygningsstyrelsen været den helt centrale person i at opbygge en professionel forvaltning af statens ejendomme og byggerier. I offentligheden blev han især kendt, da han som direktør for Slots- og Ejendomsstyrelsen var hovedarkitekt bag lovliggørelsen af Fristaden Christiania.

Carsten Jarlov var en værdsat kollega og dygtig direktør for Bygningsstyrelsen, og det er med stor sorg, at vi nu siger farvel. Jeg vil savne Carsten, som blev 66 år. Han efterlader sig hustruen Susanne og fire børn mellem 13 og 39 år. Mine tanker går derfor til Carstens familie og nærmeste i denne svære tid.

Rasmus Helveg Petersen

Forrige artikel Jakob Elkjær ny redaktør af Magisterbladet Næste artikel Departementschefens mindeord: Direktør i Bygningsstyrelsen Carsten Jarlov (66)