Radikale opruster med ny særlig rådgiver og kommunikationschef

Radikale har ansat en ny kommunikationschef og en ny særlig rådgiver for den politiske ledelse i partiets sekretariat.

Radikale forstærker deres sekretariat på Christiansborg med en ny kommunikationschef og særlig rådgiver.

Det annoncerer partiet i en pressemeddelelse.

Astrid Bernitt-Wolf bliver ny kommunikationschef og souschef i den daglige ledelse af sekretariatet. Hun bringer med sig mere end 12 års erfaring fra ledelsesstillinger i kulturinstitutioner som DR, TV2 og Discovery Networks.

Sally Skak, der tidligere har arbejdet som personlig assistent for Martin Lidegaard, vender tilbage til det radikale sekretariat som en særlig rådgiver for den politiske ledelse. Hun kommer fra en stilling i Miljøministeriet.

"Jeg er virkelig glad for, at vi får to så stærke profiler med på det radikale hold. Det er en afgørende tid, vi som parti går ind i, og med ansættelserne af Astrid og Sally er sekretariatet mere end godt rustet til at løfte den opgave, der ligger foran os," siger Stine Zeeberg Pedersen, sekretariatschef for Radikale Venstre.

Astrid Bernitt-Wolf tiltræder stillingen som kommunikationschef 1. september, mens Sally Skak begynder som særlig rådgiver 1. august.

Forrige artikel Ellemann vender tilbage til Christiansborg Ellemann vender tilbage til Christiansborg Næste artikel Direktør og EU-debattør melder sig i kampen om Radikales EU-spidskandidatur Direktør og EU-debattør melder sig i kampen om Radikales EU-spidskandidatur
Moderaterne fyrer medarbejdere

Moderaterne fyrer medarbejdere

Flere medarbejdere i Moderaternes politiske sekretariat fyres. Det erfarer Altinget og flere andre medier.