Ny netavis: Altinget | Arbejdsmarked

OM OS: Altinget.dk åbner endnu en niche-netavis om dansk politik - denne gang om arbejdsmarkedspolitikken.

Tirsdag 2. december ser Altinget.dks tiende netavis dagens lys - den hedder Altinget | Arbejdsmarked og vil fremover udkomme som nyhedsbrev tre gange ugentligt.

Altinget | Arbejdsmarked henvender sig til enhver med professionel interesse i det politiske samspil med arbejdsmarkedet. Hvad enten man f.eks. arbejder i et fagforbund, i en arbejdsgiverforening, er personalechef eller kommunalt ansat med ansvar for f.eks. udvikling af jobcentre, vil Altinget | Arbejdsmarked være relevant.

Selv om dagpengereformen i første omgang kuldsejlede forleden, forestår der store reformer af det danske arbejdsmarked, som Altinget | Arbejdsmarked vil dække de kommende år - journalistisk, kritisk og uvildigt, som vi er kendt for. Vi vil blandt andet skrive om den danske flexicurity-model, om dagpenge, om førtidspension, om integration på arbejdsmarkedet og om samspillet mellem arbejdsmarkedets parter og det politiske system. Derudover vil portalen indeholde et overblik over arrangementer, navnestof og lovstof af relevans for målgruppen.

Det danske arbejdsmarked dækkes i forvejen solidt i medierne, men ofte udgives stoffet af aktører med en agenda, mens Altinget.dk altså forbliver den uvildige part, der bringer forskellige holdninger i spil. Vores nye fremstød er udtryk for, at vi er parate til at virke på ethvert marked, der har politisk interesse.

Netavisen Altinget | Arbejdsmaked redigeres af journalist Anders Heissel, mens abonnement- og annoncesalg varetages af salgs- og administrationschef Mette Rosendahl med stab. Det er allerede nu muligt at tegne abonnement eller bare et prøveabonnement, brug linket.

Med åbning af "Altinget 10" er vores 10/10-plan realiseret godt ét år før tid. Vi har i en årrække stilet mod i 2010 at udgive ti uvildige netaviser om dansk politik. Dét delmål er tilfredsstillende realiseret, og nu forbereder vi nye mål frem mod 2012 og 2015.

Med venlig hilsen
Rasmus Nielsen
Udgiver

Forrige artikel Et landsmøde i rumbaens og Rohdes tegn Et landsmøde i rumbaens og Rohdes tegn Næste artikel Haarder afviser radikal kritik Haarder afviser radikal kritik