Her er efterårets miljødebattører

DEBATPANEL: Altinget: miljø har samlet et nyt debathold med ordførere, lobbyister, en KTC-formand og en minister. Mød dem her.

Nu er debatsæsonen atter i gang på Altinget: miljø, og et hold med syv skarpe debattører er fundet. I løbet af efteråret vil de skiftevis bidrage til miljødebatten.

Her kan du møde det nye debatpanel: 

Eva Kjer HansenEva Kjer Hansen (V) er ny miljø- og fødevareminister. Hun har siddet i Folketinget siden 1990 og har tidligere været fødevareminister. Hun er uddannet i økonomi fra Københavns Universitet og har en tillægsuddannelse fra Journalisthøjskolen.

Flemming Nør-PedersenFlemming Nør-Pedersen er direktør i Landbrug & Fødevarer. Han er uddannet civilingeniør og har en HD fra CBS.


Hanne Stensen ChristensenHanne Stensen Christensen er chef for Center for Miljø og Natur i Næstved Kommune og formand i KTC for natur- og overfladevandsfaggruppen.

Ida AukenIda Auken er vendt tilbage til miljøområdet som ordfører for Radikale. Før sit partiskifte var hun miljøminister for SF. Hun har siddet i Folketinget siden 2007 og har en uddannelse som teolog.

Maja PanduroMaja Panduro er ny miljøordfører for Socialdemokraterne og har tidligere været politisk ordfører. Hun har været medlem af Folketinget siden 2009. Hun er bachelor i statskundskab fra Aarhus Universitet og har en tillægsuddannelse fra Journalisthøjskolen.

Maria Reumert GjerdingMaria Reumert Gjerding er Enhedslistens nye miljøordfører og nyvalgt medlem af Folketinget. Tidligere har hun arbejdet som miljøpolitisk rådgiver hos Enhedslisten. Hun er uddannet i miljøplanlægning og internationale udviklingsstudier fra Roskilde Universitet.

Verner Wismar HansenVerner Wismar Hansen er formand for Danmarks Sportsfiskerforbund. Han har været formand siden 2004 og medlem af bestyrelsen siden 1999.

 

Læs panelets første indspark, hvor Flemming Nør-Pedersen skriver om fejl i GEUS' måling af pesticider i grundvandet.  

Husk, at du altid selv kan deltage i debatten. Send dit indlæg til hjalte@altinget.dk

Forrige artikel Landbrugsudvalg afviser valgfrihed om GMO Næste artikel Studsgaard: Vi skal være ét ministerium Studsgaard: Vi skal være ét ministerium