Nyt debatpanel: Lever DR og TV 2 op til deres forpligtelser?

DEBAT: Et nyt debatpanel vil i den kommende tid sætte fokus på, hvorvidt DR, TV 2 og TV 2-regionerne lever op til deres public service-forpligtelser. Mød panelet her.

I forbindelse med medieforliget 2015-2018 indførte man en offentlig høring, hvor alle relevante interessenter - med afsæt i public service-redegørelserne 2015 fra DR, TV 2 og TV 2-regionerne - kan komme til orde og sige deres mening om, hvorvidt tv-stationerne har levet op til deres forpligtelser.

På Altinget: Kultur vil vi gerne følge den debat på tæt hold, og vi spørger derfor et hold af relevante debattører: Lever stationerne op til deres forpligtelser eller er der plads til forbedringer?

Mød panelet her.

Mette Bock (LA)
Medieordfører. Mette Bock har været medlem af Folketinget siden 2011. Hun har tidligere været programdirektør for DR og prorektor for vidensdeling ved Aarhus Universitet. Hun er uddannet cand.scient.pol. og mag.art.

Kasper Roug (S)
Midlertidigt medlem af Folketinget fra 3. november 2015 (stedfortræder for Astrid Krag). Kasper Roug er tidligere lektor og er uddannet cand.scient.soc ved Roskilde Universitet. 

Ulf Lund
Adm. direktør for Boxer TV A/S. Ulf Lund er tidligere programdirektør, vicedirektør og mediedirektør i YouSee samt kommunikationsdirektør for TDC-koncernen. 

Thomas Heurlin
Instruktør, producer og stifter af Impact TV. I næsten 20 år har Thomas Heurlin siddet i bestyrelsen for Producentforeningen. Han er også stifter af Copenhagen Tv-festival, som han har siddet i ledelsen for siden starten. Thomas Heurlin er uddannet fra Københavns Universitet.

Lars Werge
Formand for Journalistforbundet. Lars Werge er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus og arbejdede som sportsjournalist gennem mange år, inden hans faglige arbejde blev til en stilling som næstformand i forbundet i 2011. Fra den rykkede han videre til formandsposten sidste år.

Claus Hjorth
Kontorchef Medierrådet for børn og unge. Medierådet, der er en del af Det Danske Filminstitut, vurderer film og videoer og sætter de officielle grænser for, hvad børn og unge bør se. Claus Hjorth er tidligere chefkonsulent på Det Danske Filminstitut og er uddannet cand.scient.pol.

Mikael Arendt Laursen
Generalsekretær for KLF, Kirke & Medier. Mikael Arendt Laursen har tidligere arbejdet i bogbranchen og har gennem mange været ansat i dansk foreningsliv. 

Forrige artikel S: DR forsømmer dækningen af landdistrikter S: DR forsømmer dækningen af landdistrikter Næste artikel LA: DR og TV 2 skal ikke efterligne kommercielle udbydere LA: DR og TV 2 skal ikke efterligne kommercielle udbydere