Ole Christensen genopstiller til Europa-Parlamentet

KORT NYT: Ole Christensen blev lørdag 6. april valgt som kandidat ved Socialdemokraternes repræsentantskabsmøde i Region Nordjylland.
 


Ole Christensen (S) genopstiller til sin tredje periode i Europa-Parlamentet og begrunder det med, at der stadig er meget at kæmpe for i forhold til arbejdstagerne i EU.

"Der er stadig rigtigt meget at gøre for arbejdstagerne i EU," siger Ole Christensen i en pressemeddelelse.

Han ønsker at fortsætte som medlem af Beskæftigelsesudvalget og Fiskeriudvalget, såfremt han vælges.

Et mere socialt og fair EU er en af Ole Christensens største mærkesager inden for arbejdsmarkedet. Det skal være sådan, at enhver arbejdstager i EU kan forsørge sin familie for den løn, han eller hun tjener.

 

Desuden ønsker Ole Christensen fortsat at kæmpe for at gøre EU mere nærværende for danskerne. Det er en anden væsentlig årsag til, at han genopstiller.

"For mange danskere - og hermed også nordjyder - opleves EU desværre stadigvæk som meget fjernt fra den enkeltes hverdag. Jeg vil fortsætte mit arbejde for, at Nordjylland kommer på landkortet i EU - hvad enten det drejer sig om penge til infrastruktur, støtte til uddannelse og unge eller en hjælpende hånd til det nordjyske erhvervsliv," afslutter Ole Christensen. 



Valget til Europa-Parlamentet er efter al sandsynlighed søndag den 25. maj 2014.

Forrige artikel Wammen besøger den nyudnævnte franske europaminister i Paris Næste artikel EU-dom blokerer for SU-reform EU-dom blokerer for SU-reform