Altinget | USA bliver relanceret

OM ALTINGET: Altinget | USA bliver relanceret og vil fremover været et betalt nyhedsbrev. Korrespondent Annegrethe Rasmussen vil hver uge skrive analyser fra Washington DC.

Nyhedsbrevet Altinget | USA har hidtil været gratis, men fra næste måned indfører vi en mindre betaling, hvor læsere kan købe adgang med betalingskort til en kortere periode.

Altinget.dk har tilknyttet udenrigskorrespondent Annegrethe Rasmussen, Washington DC til portalen. Hun har sammen med forfatter og medierådgiver Morten Bay været den journalistiske hovedkraft bag den gratis USA-portal i 2012.

"På Altinget.dk er vi meget glade for, at Annegrethe Rasmussen vil stå for en ugentlig analyse samt i øvrigt levere kortere historier til den nye portal," siger Altinget.dks vicedirektør Mette Rosendahl og fortsætter:

"Annegrethe Rasmussen besidder den kombination af saglig, skarp analysekraft samt indsigt i det politiske stof, som vi netop ønsker at levere med den nye portal. Målet er ikke at konkurrere med de andre netmediers usorterede dækning af alt, hvad der rør sig i USA. Vi ønsker det modsatte: en velskrevet og bevidst fokusering på ugens vigtigste emne, og det produkt er hun i enestående grad i stand til at levere."

Altinget | USA udkommer hver fredag. Ud over Annegrethe Rasmussen vil også Marie Louise Gørvild bidrage til dækningen. Redaktør af portalen er fortsat Mette Laursen.

Venlig hilsen
Altinget.dk

Forrige artikel Denne uge i EU (4) Denne uge i EU (4) Næste artikel EU vil have mere målrettet regulering EU vil have mere målrettet regulering