12 unge tilbydes gratis kursus som EU-journalist

UNG EU-JOURNALIST: FIC Solidar Ungdom tilbyder gratis træningstilbud til unge i hovedstadsområdet, der har en journalistspire i maven.

Under oplæringen som Europa-journalist skal den unge skal være med til at formidle temaer fra EU, som er relevante for andre unge.
 
Den journalistiske træning skal ruste en til at producere et tv-program om europæiske forhold.
 
For at blive udvalgt som én af de 12 unge fra hovedstadsområdet, der får mulighed for at få professionel træning i journalistik, interviewteknik, kamerastyring, redigering og alt, hvad der hører sig til i en professionel medieorganisation, skal man skrive en motiveret ansøgning. 
 
FIC Solidar Ungdom har allieret sig med Mediehuset København for at kunne tilbyde det helt rigtige udstyr, professionel vejledning og en central beliggenhed ved Hovedbanegården i København. Selve træningen vil finde sted 10 tirsdage á 3 timer med start 8. oktober kl. 17-20.
 
De næste ni sessioner afvikles i samme tidsrum på følgende datoer: 22.10, 29.10, 5.11, 19.11, 3.12, 7.1, 21.1, 25.2 og med sidste session d. 18.3. 2014.

De 12 udvalgte deltagere vil efter overstået træning indgå i tre tv-hold, og hvert hold vil producere et tv-program, oplyser FIC i en pressemeddelelse.


Forrige artikel Op og ned i lakridspibesagen Næste artikel Rikke Albrechtsen ny EU-korrespondent hos Altinget.dk