Socialdemokratiet klar til at udfordre V i Kerteminde

Kasper Ejsing Olesen er Socialdemokratiets spidskandidat og førsteudfordrer til borgmesterposten i Kerteminde. Yderligere 11 kandidater er at finde på stemmesedlen til november. 

Socialdemokratiet i Kerteminde Kommune er så småt ved at være klar til kommunalvalget i november. 

Spidskandidaten bliver ifølge Fyens Stiftstidende Kasper Ejsing Olesen, der også sidder i det nuværende byråd, hvor han er formand for Børn- og Skoleudvalget. 

"Kandidatudvalget er godt tilfreds med stemmeprocenten til urafstemningen. Vi er også godt tilfredse med det hold, som Socialdemokratiet stiller med. Det er bredt repræsenteret i hele kommunen. Alderen ligger fra 20 til 68 år. Der er folk, som har været med i fem perioder, der er et par nuværende udvalgsformænd og en, som lige er blevet meldt ind i partiet. Begge køn er repræsenteret," siger Socialdemokratiets formand i Kerteminde, Ib Knudsen, ifølge Fyens Stiftstidende.

De øvrige S-kandidater i Kerteminde er Jens-Arne Hansen, Pernille Tornøe Ahrentsen Swain, Michael Gammelgaard, Britt Pedersen, Lars Hansborg-Sørensen, Sebastian Nielsen, John Eriksen, Claus Maimann Jensen, Solgerd Ejdesgaard Jensen, Glenn Hansen og Lars Klarskov Andersen.

Socialdemokratiet har syv mandater i det nuværende byråd. Borgmester i Kerteminde er Venstres Hans Luunbjerg.

Forrige artikel Lykketoft modtager hæderspris fra den franske stat Næste artikel EL-borgmester kåret som årets københavner