Danmark har ladt hærværksfolk i stikken

Selv om Poul S. Ottosen, Aalborg, forleden fik flænset sine bildæk op på Nørrebro af en gruppe unge indvandrere, er det ikke dem, han i sit indlæg er efter. Det er derimod Dansk Folkeparti.

Af Poul Sorgenfri Ottosen
Aalborg

Under vores besøg hos vores børn på Nørrebro i København op mod jul, oplevede vi flygtningenes/indvandrernes reaktion på danskernes intolerance.

Vi kom nemlig ned om morgenen til en bil med to totalt flænsede (nye) vinterdæk. Gruppen af unge mennesker blev set og genkendt ved vores bil om natten. Ingen turde skride ind! Hvorfor?

Heldigvis var det ikke en uskyldig ung italiensk turist denne gang. Bilen var parkeret blot 75 meter fra det sted, hvor han blev dræbt i sommer.

Der var heller ingen anledning givet fra vores side - ud over at det er en pæn stor, næsten ny bil.

Vi synes selvfølgelig, at det var en intolerant og hadsk handling vi blev udsat for.

Og så er det, at vi ikke kan forstå: At Dansk Folkeparti og deres supportere kan tro, at tryk ikke avler modtryk. At uretfærdig behandling desværre kan forlede ofrene til at tage hævn.

Forleden gik det ud over os, som hverken tænker som - eller stemmer på - Dansk Folkeparti m.fl.

Forargelse
Børnene fattede ikke at jeg ikke rasede. Det gjorde jeg ikke, jeg blev derimod først meget forstemt og lidt senere voksede min forargelse overfor det Danmark, som har ladet en gruppe mennesker i stikken, som har behov for hjælp, selvom de måske ser lidt anderledes ud, og derfor ikke lige passer ind i den danske selvretfærdige, dumme middelmådighed.

Se selv - også jeg er intolerant! Det kan jeg ikke tilgive at I har gjort mig til!

Jeg er søn af en mand, der som politimand hele sit liv, kæmpede imod at dansk politi skulle optræde med synlige våben. Det var jo blot at afsløre systemets egen usikkerhed på, om anstændighed og moral var nedrighed overlegen!

På disse kanter
Det er nok kun et spørgsmål om tid, før vi også ser denne forgrovelse på disse kanter.

Det gør mig så ondt, at Dansk Folkeparti (sammen med andre oportunister) sætter uundværlige samfundsværdier, som f.eks. tillidsfuldhed til din næste på spil, for at lukrere på menneskers angst.

I skaber et fattigt samfund på den måde. Jeg tror desværre ikke, at jeg flytter noget som helst hos Dansk Folkeparti og dets støtter med ovenstående. Hvor gør det mig dog trist og bekymret for vores samfunds fremtid.

Forrige artikel Falske DF-læserbreve på Nørrebro Næste artikel Ødelæggende spiral for kollektiv trafik