Ellemann indkalder til hastemøde i Forsvarsministeriet

Fredag klokken 15.00 er partierne bag forsvarsforliget indkaldt til hastemøde i Forsvarsministeriet om redegørelserne i den såkaldte våbensag.

Forsvarsminister Jakob Ellemann-Jensen (V) har med kort varsel indkaldt til et hastemøde i Forsvarsministeriet fredag eftermiddag.

Det bekræfter flere ordførere over for Altinget.

Mødet skal handle om de redegørelser for våbensagen, der tirsdag blev fremlagt for offentligheden. Og det er både finansordførere og forsvarsordførere, der skal sidde med om bordet.

Hvad ordførerne helt konkret skal drøfte på hastemødet, er uvist. Men indkaldelsen er sendt ud tidligere fredag.

Fortsat ubesvarede spørgsmål

Selvom embedsværket nu har lagt deres version af sagen frem, er der ifølge både Jakob Ellemann-Jensen og flere ordførere fortsat en række ubesvarede spørgsmål.

Derfor vil der blive igangsat en uvildig, ekstern undersøgelse af i hvert fald dele af sagen.

Allerede nu står det dog klart, at Folketinget i flere tilfælde har fået forkerte oplysninger i forbindelse med det omstridte hasteindkøb af israelske våben. {{toplink}}

Forrige artikel Konservative afviser dobbeltmoral: Konservative afviser dobbeltmoral: "Jan E. Jørgensen kan selv kravle ned fra sin høje hest" Næste artikel Sjællænderne får mere strøm fra atomkraft end solceller ud af stikkontakten Sjællænderne får mere strøm fra atomkraft end solceller ud af stikkontakten