Advokat til opfølgning på skattesags-beretning valgt

Skatteminister Benny Engelbrecht (S) har anmodet advokat Jørgen Vinding om at foretage en vurdering af, om nogen skal drages til ansvar for den del af skattesagen, der handler om urigtige oplysninger til Folketingets ombudsmand. 

Skattesagskommissionen afgav i begyndelsen af november sin beretning.

Men Kommissionen kunne i sin beretning ikke foretage en ansvarsvurdering i forhold til den del af skattesagen, som vedrører korrespondance m.v. mellem myndighederne og Folketingets ombudsmand. Kommissionen har alene redegjort for begivenhedsforløbet. 

Derfor skal advokat Jørgen Vinding nu foretage en vurdering af, om nogen skal drages til ansvar for denne del af skattesagen.

"For de embedsmænd, der er involveret i den del af sagen, der handler om Ombudsmanden, kan der på grund af de manglende ansvarsvurderinger fra kommissionen endnu ikke drages konklusioner. Jeg har derfor bedt advokat Jørgen Vinding om snarest muligt at foretage en retlig vurdering af, om nogen skal drages til ansvar for denne del af sagen," siger skatteminister Benny Engelbrecht i en pressemeddelelse. 

Læs også: Her er Skattesagskommissionens afgørelse.
Læs også: Thorning: Beklageligt at skatte-læk ikke bliver opklaret

 

Forrige artikel Stine Bosse formand i Rådet for Socialøkonomiske Virksomheder Næste artikel Lundbecks topchef træder øjeblikkeligt tilbage