Aarhus Airport får ny formand

Jan Nordstrøm træder af som formand og helt ud af bestyrelsen for Aarhus Airport for at hellige sig sit job som finansdirektør i Danish Crown. Torben Boldsen er afløseren, der rykker op i formandsstolen.

Efter generalforsamlingen 11. maj er det blevet skiftetid i ledelsen hos Aarhus Airport. Lufthavnens formand får nyt navn, og bestyrelsen får et nyt medlem.

Det fremgår af en nyhed på Aarhus Airports hjemmeside.

Udskiftningerne kommer sig af, at den hidtidige formand Jan Nordstrøm, der til dagligt er finansdirekør i Danish Crown, takker af. Han vil fokusere 100 procent på sit job i kødkoncernen, lyder det.

Jan Nordstrøm overlader styrepinden til Torben Boldsen, som er direktør for investeringsvirksomheden Boldsen Holding og siden 2011 har siddet i bestyrelsen for lufthavnen. Han har også erfaringer fra andre bestyrelsesposter, blandt andet i energiselskabet Verdo og Randers Regnskov.

Den tomme plads i bestyrelsen skal udfyldes af VisitAarhus-direktør Peer Heldgaard Kristensen, der medbringer årelange erfaringer fra top- og bestyrelsesposter inden for turismebranchen.

Forrige artikel V ansætter ekstra revisor i topklasse Næste artikel CBS gafler stærk advokat til nyt professorat