V ansætter ekstra revisor i topklasse

Deloitte-partner Morten Speitzer bliver ny revisor for Venstres Landsorganisation, der dermed får to af slagsen. Her skal han gøre Flemming Heden Knudsen selskab.

Venstres regnskaber kommer fremover under ekstra bevågenhed fra to sæt øjne. 

Partiets nuværende revisor, Flemming Heden Knudsen, får sig en ny kollega i form af Morten Speitzer, der er partner i det store revisionsfirma Deloitte og gennem mange år sad på formandsposter i Danske Revisorer (FSR). Det skriver BT.

Beslutningen er truffet af Venstres Hovedbestyrelse på det seneste møde, fortæller partisekretær Claus Richter til avisen i en mail.

"Det er nu engang sådan, at vi tilstræber altid at have en revisor, der er partner i vores revisionsfirma, og det er Flemming (Heden Knudsen, red.) ikke mere. Derfor supplerer vi med revisor og partner i Deloitte Morten Speitzer", skriver han og afviser, at der er utilfredshed med Flemming Heden Knudsens arbejde.

Forstærkningen Morten Speitzer er uddannet fra CBS og har mere end 30 års erfaring i branchen. Igennem mere end 10 år har han været involveret i bestyrelsesarbejdet i FRS, hvor han var formand fra 2011 til 2014.

Forrige artikel Ny SF'er i KL's Arbejdsmarkedsudvalg Næste artikel Aarhus Airport får ny formand