Kaospiloterne får ny rektor efter 17 år

Efter 17 år har Christer Windeløv-Lidzélius valgt at sige op. Nu indledes søgningen efter en ny rektor.

Kaospilot-uddannelsen skal på jagt efter en ny person, der skal varetage rollen som rektor for de studerende og medarbejderne.

Det skyldes, at den nuværende leder, Christer Windeløv-Lidzélius, har valgt at opsige sin stilling efter 17 år.

Det skriver Kaospiloterne i en pressemeddelelse.

"Fra bestyrelsens side er vi i gang med at sætte rammerne for udviklingen af Kaospiloterne i de kommende år, og i forbindelse med den proces har Christer ønsket at søge nye udfordringer," fortæller Kaospiloternes bestyrelsesformand, Dan Boyter.

Kaospiloterne er en international lederuddannelse, som blev stiftet i 1991 af Uffe Elbæk, der er tidligere politisk leder af Alternativet og tidligere kulturminister for Radikale.

Ved årsskiftet siger Christer Windeløv-Lidzélius farvel til Kaospiloterne og tænker glad tilbage på sine mange år som rektor:

"Det har været en fantastisk rejse og et stort privilegium at stå i spidsen for en så markant institution og bidrage til, at den i dag er en internationalt respekteret aktør inden for ledelse og entreprenørskab," udtaler Christer Windeløv-Lidzélius.

Den afgående rektor vil fremover dyrke sine professorater ved flere internationale uddannelser. Samtidig vil han genoptage sin rådgivningsvirksomhed, hvor han hjælper ledere i strategi- og forandringsspørgsmål.

Han er desuden professor og programdirektør hos University School of Design and Engineering of Barcelona.

Arbejdet med at udvælge en ny leder til Kaospiloterne er i gang. I samme forbindelse arbejder bestyrelsen med at definere en ny retning for sit brand.

Forrige artikel De økonomiske vismænd henter ny direktør De økonomiske vismænd henter ny direktør Næste artikel Kontorchef fra Sundhedsministeriet afløser Søren Brostrøm i Helsefonden