Corydon leverer komplet oversigt over politiske forlig

KORT NYT: Finansminister Bjarne Corydon (S) har på Venstres opfordring udarbejdet en komplet liste over gældende politiske forlig pr. 1. juli 2014. Hent hele listen her.

Listen over politiske forlig i Danmark er lang. Der er indgået aftaler om alt fra job og Dankort til solcelleanlæg og elpriser.

Finansminister Bjarne Corydon har efter spørgsmål fra Kristian Jensen (V) leveret en komplet oversigt over gældende politiske forlig pr. 1. juli 2014 fordelt på ministeransvarsområde.

Finansministeren bemærker dog, at der ikke eksisterer en entydig definition af politiske forlig eller deres varighed. Derfor tager ministeren forbehold for, at der kan være forlig, som ikke optræder på listen.

Oversigten er afgrænset til hovedforlig, men ikke efterfølgende udmøntningsaftaler, som fx de årlige aftaler om udmøntning af satspuljen eller tillægsaftaler.

Hent hele listen her: Oversigt

 

Forrige artikel Opgør om arbejdsklausuler på vej hos EU-domstolen Opgør om arbejdsklausuler på vej hos EU-domstolen Næste artikel 3F vil forsøge at samarbejde med DF