Hør Friis Bach fortælle, hvorfor det "gjorde ondt" at stoppe som udviklingsminister

I et afsnit af 'Ministertid' fra 2022 fortæller Christian Friis Bach om sit farvel til posten som minister i 2013. Især tillidsbruddet mellem ham og medarbejderne var ubehageligt og gjorde ondt, lyder det i afsnittet om tiden som udviklingsminister.

Christian Friis Bach skiftede mandag parti fra Radikale Venstre til Venstre. I den anledning udgiver Altinget et afsnit af podcasten 'Ministertid' fra 2022, hvor Friis Bach fortæller om sine år som udviklingsminister i S-R-SF-regeringen. I fællesskab med Simon Emil Ammitzbøll-Bille dykker de blandt andet ned i GGGI-sagen, som blev afslutningen på Friis Bachs ministertid.

Vært: Simon Emil Ammitzbøll-Bille

Gæst: Christian Friis Bach, minister for udviklingsbistand fra 2011-2013

I podcasten 'Ministertid' inviterer tidligere økonomi- og indenrigsminister Simon Emil Ammitzbøll-Bille forhenværende ministre i studiet for at tale om deres oplevelser i ministerstolen.

'Ministertid' udkommer fra sommeren 2024 hos Altinget, efter Altinget har opkøbt podcasten, der tidligere blev udgivet af den nu lukkede radiokanal 24syv. {{toplink}}

Forrige artikel Brostrøm om klodens sundhedstilstand: Corona har nok slået os 10-15 år tilbage Brostrøm om klodens sundhedstilstand: Corona har nok slået os 10-15 år tilbage Næste artikel Direktør for Novo Nordisk Fonden: Jeg kan ikke lide ordet Direktør for Novo Nordisk Fonden: Jeg kan ikke lide ordet "magt"