Albertslund-borgmester: Bæredygtighed er ikke noget nyt, men verdensmålene hjælper os med at sætte fokus de sociale aspekter

Hvordan arbejder kommuner konkret med verdensmålene, og hvordan sikrer man, at deres indsats bærer dem det rigtige sted hen? Se Altingets interview med Albertslunds borgmester, Steen Christiansen (S), og mød den nye verdensmålsredaktion.

Nu går Altinget i luften med et nyt medie kaldet Altinget Verdensmål.

I den anledning gav vi torsdag 23. september en forsmag på, hvad det nye medie kommer til at dække.  

Hør Altingets chefredaktør, Jakob Nielsen, interviewe Steen Christiansen, borgmester i Albertslund Kommune, om deres konkrete arbejde med verdensmålene og mød den nye verdensmålsredaktion.  

Deltager:
Steen Christiansen, borgmester i Albertslund Kommune

Interviewer:
Jakob Nielsen, chefredaktør, Altinget

Arrangeret af Altinget

Verdensmålsugen er delvist finansieret af eksterne partnere. Det har ingen indflydelse på Altingets redaktionelle dækning af Verdensmålsugen og de enkelte arrangementer.

Forrige artikel Hvorfor var der ingen plan for evakuering af lokalt ansatte i Afghanistan? Ministre i samråd breder ansvaret ud til flere partier Hvorfor var der ingen plan for evakuering af lokalt ansatte i Afghanistan? Ministre i samråd breder ansvaret ud til flere partier Næste artikel Kofod er bekymret for fem danske børn i Syrien, men vil kun hente dem hjem uden deres mødre Kofod er bekymret for fem danske børn i Syrien, men vil kun hente dem hjem uden deres mødre