Debatpanelet på Social & Integration

DEBAT: Panelet på Altinget | Social og Integration er sammensat, så vi sikrer os indlæg fra mange forskellige med indsigt og holdninger til portalens emneområder.

Vi har fået tilsagn fra så forskellige fagfolk, at vi spænder fra udsatte grupper over arbejdsmarkedet, integration og til kommunernes rådgivning om og håndtering af lovgivningen på socialområdet.

De fem paneldeltagere vil levere indlæg frem til jul, hvor vi skifter ud med et nyt hold, der tager over fra det nye år.

Vores deltagere er:

<img align="left" src="@nyimg=1724@" />
Formand for Rådet for socialt udsatte, Preben Brandt.
Han har været formand rådet siden oprettelsen i 2002, er speciallæge i psykiatri, dr.med. og daglig leder af "Projekt Udenfor". Gennem en menneskealder har han ydet omsorg for og forsket i de socialt udsatte, og han er en markant debattør.


<img align="left" src="@nyimg=1725@" />
Direktør Jørn Neergaard Larsen fra Dansk Arbejdsgiverforening, DA. Arbejdsmarkedet er ofte en af de væsentlige nøgler, der kan være med til at løse op for sociale og integrationsmæssige problemer. DA markerer sig jævnligt med synspunkter og konkrete forslag om, hvordan tilknytningen til arbejdsmarkedet beredes for personer uden job. 

<img align="left" src="@nyimg=1726@" />
Formanden for Socialchefer i Danmark, Ole Pass.
Cheferne i den kommunale og sociale forvaltning har om nogen fingeren på pulsen, når lovgivning omsættes til virkelighed, og foreningen har som et af sine mål at sætte et præg på debatten om social- og sundhedsområdet. 

 

<img align="left" src="@nyimg=1727@" />
Formand for Dansk Socialrådgiverforening, Henning Breinholt.
Socialrådgiverne er forrest, når sociale problemer får sat menneskelige ansigter på, og de selv skal få faglighed, medmenneskelighed og egen indsat til at virke inden for de givne rammer.

 

<img align="left" src="@nyimg=1781@" />
Konsulent i LO og daglig leder af Fagbevægelsens Videncenter for Integration, Jamilla Jaffer.
Fagbevægelsens dagsorden på integrationsområdet har primært fokus på at fremme adgangen til arbejdsmarkedet for at nedbryde diskrimination og fremmedhad og dermed sikre integration og etnisk ligestilling. 

 

  

 

 

 

 

Forrige artikel Debat om socialpolitik Debat om socialpolitik Næste artikel Intet nyt under solen i kortlægning af hjemløshed